fbpx

Krešimir Gregurić

Krešimir se profesionalno i amaterski bavi nogometom zadnjih 15 godina. Nogometni je trener te svoje petogodišnje trenersko nogometno iskustvo obogaćuje školovanjem na nogometnoj akademiji HNS-a.

Specijalizirao se u pomaganju sportašima putem kognitivno-mentalnog treninga na naprednim tehnologijama i benefite koje takva vrsta treninga ima na općenito poboljšanje atletske sposobnosti putem treninga neuroplastičnosti.

Za takvu vrstu treninga prošao je posebnu edukaciju u Engleskoj u Aon trening centru sjedištu engleskog nogometnog kluba Manchester United i St. George Park-u, nacionalnom centru Engleskog nogometnog saveza, te na najstarijoj stazi F1 i najsuvremenijem objektu za obuku vozača Formule 1 – iZone Driver Performance centru u Silverstone-u.

Njegovo iskustvo uključuje trenerski rad s NeuroTracker, Zephyr, FitLight, CardioWall i Z-Metrix tehnologijama.

Njegova siLAB Metoda kognitivnog i motoričkog treninga omogućuje gotovo bilo kojem pojedincu poboljšanje sposobnosti te je njegova vizija i nastojanje pomoći sportašima ostvariti njihove ciljeve.

Osim toga, bio je i kolumnist za jedan od najpoznatijih internet portala u Hrvatskoj gdje je pisao o vodećim tehnologijama sportske znanosti u svijetu.

Kontinuirano istražuje područje sportskih sposobnosti i izvedbe sportaša te na koji način i zašto su superzvijezde nadmoćnije od drugih. Isto tako, proučava odlaženje u “Zonu” te zadržavanje u njoj, kao i istraživanje područja koja objedinuju monitoring, prevenciju ozljeda i održavanje zdravlje sportaša.

Krešimir na LinkedInu