fbpx

NeuroTracker

3D perceptivno-kognitivni trening

Što je NeuroTracker?

NeuroTracker je inovativan perceptivno-kognitivni sustav treniranja koji je osmislio dr. Jocelyn Faubert, vodeći svjetski neurofizičar. To je softver koji će vam pomoći povećati mentalnu svijest i ubrzati oporavak.

Sustav koristi 3D projektor, 3D TV ili računalo koje stvara izuzetno 3D okruženje u kojem se prati niz "odskakivanja lopti" koje se, kako napredujete, kreću sve brže i brže. Ovaj trening neuroplastičnosti omogućuje poboljšanje, mjerenje i treniranje kognitivnih sposobnosti.

NeuroTracker trening - budućnost sportske znanosti

NeuroTracker trening poboljšava sportsku izvedbu povećanjem situacijske svijesti igrača i poboljšanjem vremena reakcije tijekom igranja. U potpuno interaktivnom virtualnom 3D okruženju, procesu treninga mozga dodaju se razne motoričke sposobnosti što osobi omogućuje fizičku i psihičku pripremu za natjecanja kao nikad prije.
NeuroTracker trening uključuje grupu od 8 meta u 3D prostoru gdje vizualno prioritet imaju četiri pokretne mete. Brzina praćenja automatski se prilagođava pragu svakog sportaša za intenzivnu stimulaciju. Koristeći klasična načela izolacije, preopterećenja i ponavljanja, NeuroTracker sažima vrijedan kognitivni trening u 6-8 minutne serije.

NT proizvodi
 • Trening uz NeuroTracker omogućuje

 • Brže procesuiranje vizualne informacije
 • Poboljšanje perifernog vida
 • Istovremeno praćenje više ciljeva
 • Učinkovitije čitanje pokreta tijela
 • Duže zadržavanje pažnje, bolji fokus
 • Povećanje otpornosti na umor
 • Poboljšanje situacijske svijesti i percepcije
 • Utjecaj na rezultate na terenu

 • Poboljšanje agilnosti, brzine reakcije, koordinacije
 • Predviđanje sudara i ozljeda koji se mogu izbjeći
 • Brže prepoznavanje prijetnji / prilika
 • Bolje predviđanje pokreta tijela i akcija protivnika
 • Pojačava svjesnost za vrijeme presudnih situacija
 • Održava fokus na kraju igre
 • Postiže se prednost u natjecanju

Utjecaj na SVIJEST

Igrač u igri treba biti svjestan gdje se nalaze njegovi suigrači i protivnici, a istovremeno treba biti svjestan prostora oko sebe. Poboljšana svijest i fokus znače bolju prepoznatljivost tajminga i prostora te bolje predviđanje na terenu.

Utjecaj na FOKUS

Igrač bi trebao biti u mogućnosti usredotočiti se na igru i pod velikim pritiskom, a također i blokirati sve smetnje koje ih ometaju u poznatoj "Zoni"- stanju svijesti kada se vrijeme usporava i sportaš je najkreativniji.

Utjecaj na ODLUČIVANJE

Od vrhunskog igrača očekuje se da predviđa igru u svakom trenutku na bilo kojem dijelu terena - kod sebe samog, svojih suigrača, kao i protivničkih igrača. To zahtijeva vrhunsku vještinu anticipacije i kvalitetu donošenja odluka.

Tko sve koristi i preporuča Neurotracker

„Mislim da je NeuroTracker istinsko dostinuće. To je znanstveno dokazana tehnologija koja poboljšava temeljne mentalne vještine s brzim dobitcima, a rezultati otključavaju bogatstvo novih podataka sposobnosti.“

Leonard Zaichkowsky, Ph.D
direktor sportskih znanosti Vancouver Canucks NHL

„Uvjeren sam da će Neurotracker brzo obavezan alat za profesionalne timove.“

Pierre Beauchamp
kanadski Olimpijski trener

Kvalitetnije odgovarate pod pritiskom

Izvođenje više zadataka odjednom umanjuje kognitivnu izvedbu.
NeuroTracker trening koristi resurse visoke razine tako da čak i jednostavan zadatak poput stajanja utječe na rezultate. Kada su kod sportaša NeuroTracker razine dovoljno visoke, oni mogu napraviti sljedeći korak te osnovnom NeuroTracker treningu dodati složenije motoričke vještine.

Kome sve može koristiti?

Za sportaše, policiju, vojsku

Savršeno za sportaše te za vojne i druge stručnjake za provedbu zakona jer poboljšava reakcije i produktivnost u složenim situacijama.

U medicini

Osigurajte perceptivno-kognitivni trening za svoje pacijente i pratite njihov napredak na putu prema oporavku.

U nastavi

Pomognite učenicima u savladavanju školskih izazova poput deficita pažnje. Dopustite im da prijeđu iz vanjske u unutarnju kontrolu fokusa.

Za starije

Funkcionirate na optimalnoj razini u svim situacijama. Održite visoku razinu sposobnosti u dnevnim aktivnostima poput vožnje.

Trening s NeuroTracker-om već je prepoznat i potvrđen kao učinkovit alat za poboljšanje sposobnosti na vrhunskoj razini te se koristi od strane profesionalnih sportskih timova u Americi i Europi, NCAA programa, kao i elitnih specijalnih snaga SAD-a.

NeuroTracker proizvodi

NeuroTracker Elite

NeuroTracker Custom

NeuroTracker Pro 65″

NeuroTracker Pro 50″

NeuroTracker HMD

Studije

Znanstveno istraživanje NeuroTracker treninga košarkaša

Znanstvena studija iz 2014. (28.9.) pokazuje da trening (VTS) vizualne brzine praćenja – NeuroTracker, bitno utječe…

Studija prof. Jocelyn Fauberta

Dokazi pokazuju kako je kod sportaša u pojedinim sportovima perceptivno-kognitivno umijeće ključni element za vrhunsko natjecanje….

Kontaktirajte nas s pitanjima ili odmah rezervirajte svoj!