fbpx

Science Innovation Lab

Science Innovation Lab j.d.o.o. je tvrtka koja u svojem asortimanu koristi tehnologije za poboljšanje kognitivnih i motoričkih sposobnosti koje povećavaju uspješnost kod sportaša. Vodeći smo distributer najnovijih inovativnih sportskih uređaja u svijetu te suradnji s našim inozemnim partnerima stječemo dragocjena iskustva u poslovanju ali i u razvoju tvrtke što nam daje prednost na domaćem tržištu i u proboju na nova tržišta izvan Hrvatske

Naša specijalnost je trening, distribucija i instalacija tehnologija koje se primjenjuju u sportu, zdravstvu i vojnoj industriji

Posjetite TRENING LAB koji se nalazi se u sklopu sportskog centra (na stadionu) Sloboda u Varaždinu. Naša vizija je pomaganje sportašima u njihovom nastojanju da napreduju u svojoj sportskoj karijeri

Trening Lab

Izjave poznatih trenera

Koncentracija, reakcija i brzina su imperativ ako želite biti najbolji. Ove tehnologije će vam pomoći da dobijete taj dodatni postotak koji bi mogao biti razlika između pobjede i poraza.

Jon Macken
nogometni agent, bivši nogometaš Premier lige Manchester United Manchester City

Ciljevi

Jedan od naših glavnih ciljeva je ukazati na važnost i veću pozornost kognitivnog treninga i benefite koje takva vrsta treninga ima na općenito poboljšanje atletske sposobnosti putem treninga neuroplastičnosti. Dakle, ukazujemo na to da je trening mozga jednako važan kao i što je i fizički trening.

Suradnja

Poslujemo s Manchester United, Manchester City, Liverpool, Chelsea, Red Bull Formula 1 timom i drugim svjetski poznatim klubovima i institucijama. Tamo imamo instalirane naše vodeće sistem tehnologije koje im pomažu da budu u samom vrhu svjetskog sporta koristeći inovacije u sportskoj znanosti.

Osnivač

Krešimir Gregurić

Krešimir je direktor i vlasnik tvrtke Science Innovation Lab. Profesionalni je nogometni trener i analitičar u nogometnom klubu NK Varaždin koji se natječe u 1.HNL. Specijalizirao se u pomaganju sportašima putem kognitivnog treninga na naprednim tehnologijama kao što je NeuroTracker. Ima bogato iskustvo u trenerskom radu ne samo sa nogometašima nego i sportašima iz drugih sportova.
Trenutno je na školovanju Hrvatske Nogometne Akademije za trenera UEFA B.

saznajte više

Stručni suradnik i ambasador siLAB

Luka Leško

Luka je doktorand kineziologije i bivši reprezentativac Hrvatske u judu te je kao sportaš i sportski trener prepoznao i iskusio učinkovitost Science Innovation Lab tehnologija i metode.

više

Zanima vas više? Pošaljite nam poruku