fbpx

Dinamov Adrijan Šemper trenira na FitLight spravi

Kao novi brend na hrvatskom tržištu, sretni smo što je GNK DINAMO postao naš klijent i počeo koristiti naš FITLIGHT reakcijsku trening sistem tehnologiju.

Dinamo se natječe već drugu godinu zaredom u Ligi prvaka i želimo im puno uspjeha na svim budućim utakmicama! Sigurni smo da će GNK Dinamo s velikim strategom Zlatkom Kranjčarom i mladim inovativnim trenerima stručnog stožera, Markom Marićem, Silvijom Čavlinom i Krešimirom Šošom, nastaviti s iznimno kvalitetnim radom i da uspjeh u najvećem klupskom nogometnom natjecanju Ligi Prvaka neće izostati.

TEHNOGOLMAN ŠEMPER
U debiju u Ligi prvaka Adrijan Šemper (18) spasio je Dinamo blamaže. Lyon je samo u prvom poluvremenu imao 15 udaraca, do kraja utakmice čak 22. Za utakmicu je Adrijan trenirao na specijalnoj spravi FITLIGHT!

Više o ovoj vijesti pročitajte OVDJE.

Šemper o FitLight treningu

Lampice se pale meni nepoznatim slijedom. Čim se upali, moram je što prije dotaknuti. Nekoliko sekundi poslije pali se druga, pa treća... Rezultati se unose u kompjutor i dobije se brzina reakcije. Mogu vam reći da sam jako puno poboljšao rezultate.

To je vježba za brušenje refleksa. U što kraćem vremenu moram pogasiti upaljene lampice. Takav tip treninga koristi i košarkaš Steph Curry.

Povratak na Novosti

Vratite se nazad i pročitajte naše ostale Novosti!

nazad

SSI Proizvodi

Saznajte više o inovativnim Sports Science Innovations tehnologijama.

SSI proizvodi