fbpx

NeuroTracker Trening u NK Domžale

NK Domžale koristi NeuroTracker koji trenerima pomaže u trenažnom procesu, a igračima omogućava brži razvoj njihovih sposobnosti.

NeuroTracker je znanstveno dokazan da ubrzava proces u kojem mozak obrađuje vizualne informacije koje korisniku daju više vremena kako bi donio kvalitetnu i ispravnu odluku. Ima nevjerojatan uspjeh u sportskom svijetu. NeuroTracker je novitet u ovom području sportskog treninga, ali se već dosta dugo kontinuirano koristi u američkim ligama i klubovima u NFL i NHL, dok je njegova upotreba u Europi još uvijek u povojima. Jako nam je drago da se NK Domžale odlučio na naš inovativni uređaj NeuroTracker za poboljšanje motoričkih i kognitivnih sposobnosti sportaša. Želimo im puno uspjeha.

  • Naš klijent nogometni klub Domžale iz Slovenije počeo je koristiti NeuroTracker prije oko šest mjeseci. Njihovi treneri identificirali su prednosti koji bi im NeuroTracker mogao dati i sada koriste te prednosti, ne samo pri treninzima seniorske ekipe, već i njihove omladinske škole.
  • NK Domžale, jedan od najstarijih slovenskih nogometnih klubova i dvostruki osvajači krune s odličnim omladinskim pogonom, mogli bi mnogima poslužiti kao uzor. Zasluženo su pobijedili i na utakmici protiv kluba West Ham United, u kvalifikacijama za UEFA Europa ligu.

NeuroTracker je uređaj koji poboljšava brzinu donošenja odluka i pregled igre. Što rezultira u preciznijim dodavanjima u igri.

Luka Elsner

Treningom na NeuroTracker-u poboljšavam svoju kontentraciju i periferni vid te brzo napredujem u treningu.

Zeni Husmani

Povratak na Novosti

Vratite se nazad i pročitajte naše ostale Novosti!

nazad

SSI Proizvodi

Saznajte više o inovativnim Sports Science Innovations tehnologijama.

SSI proizvodi