Science Innovation Lab

Vodeći smo distributer najnovijih i tehnološki najnaprednijih sportskih uređaja u svijetu. Science Innovation Lab je brend koji koristi razne inovativne tehnologije za poboljšanje mentalnih i motoričkih sposobnosti koje dovode do povećanog uspjeha. U suradnji s našim inozemnim partnerima stječemo dragocjena iskustva u poslovanju, ali i u razvoju tvrtke, što nam daje prednost na domaćem tržištu i u proboju na nova tržišta izvan Hrvatske.

Specijalizirali smo se za distribuciju, instalaciju i primjenu tehnologija koje koriste sportu, zdravstvu i vojnoj industriji

Otvorili smo i naš prvi trening LAB na stadionu ŠC Sloboda u Varaždinu kako bismo putem naše Metode i tehnologija koje zastupamo radili i prenosili učinkovite načine namjenjene poboljšanju ljudskih sposobnosti i zdravlja. Naša filozofija, velika želja i nastojanje je pomoći sportašima ostvariti njihove ciljeve, zadržati fokus i napredovati u onome što je najbolje za njihovu karijeru.

Trening Lab

Potvrde siLAB tehnologija i metoda

Koncentracija, reakcija i brzina su imperativ ako želite biti najbolji. Ove tehnologije će vam pomoći da dobijete taj dodatni postotak koji bi mogao biti razlika između pobjede i poraza.

Jon Macken
nogometni agent, bivši nogometaš Premier lige Manchester United Manchester City

Ciljevi

Jedan od naših glavnih ciljeva je ukazati na važnost i veću pozornost kognitivnog treninga i benefite koje takva vrsta treninga ima na općenito poboljšanje atletske sposobnosti putem treninga neuroplastičnosti. Dakle, ukazujemo na to da je trening mozga jednako važan kao i što je i fizički trening.

Suradnja

Poslujemo s Manchester United, Manchester City, Liverpool, Chelsea, Red Bull Formula 1 timom i drugim svjetski poznatim klubovima i institucijama. Tamo imamo instalirane naše vodeće sistem tehnologije koje im pomažu da budu u samom vrhu svjetskog sporta koristeći inovacije u sportskoj znanosti.

Osnivač siLAB metode i tehnologija

Krešimir Gregurić

Krešimir je nogometni trener koji se dodatno specijalizirao u pomaganju sportašima putem kognitivno-mentalnog treninga na naprednim tehnologijama. Ima bogato iskustvo u trenerskom radu s NeuroTracker, Zephyr, FitLight, CardioWall i Z-Metrix tehnologijama.

Njegova siLAB Metoda kognitivnog i motoričkog treninga omogućuje gotovo bilo kojem pojedincu poboljšanje fizičke i mentalne sposobnosti i izvedbe.

saznajte više

Stručni suradnik i ambasador siLAB

Luka Leško

Luka je doktorand kineziologije i bivši reprezentativac Hrvatske u judu te je kao sportaš i sportski trener prepoznao i iskusio učinkovitost Science Innovation Lab tehnologija i metode.

više

Zanima vas više? Pošaljite nam poruku