fbpx

Zephyr PSM Trening Echo

Napredno praćenje fiziološkog statusa. Pripremanje tima za igru... i više!

Što je Zephyr ECHO sustav treninga?

Zephyr Physiological Status Monitoring (PSM) ECHO sustav treninga za nadgledanje fiziološkog statusa jedinstveno je rješenje koje mjeri, prati i pohranjuje razne fiziološke podatke i za 50 sportaša istovremeno – raspon od preko 300 m - bez mrtvih zona.

Kako radi i što pruža?

Zephyr PSM trening ECHO omogućuje trenerima pogled "iznutra“. Uz PSM Trening ECHO uređaj treneri mogu trenirati sportaše do njihovog optimalnog učinka, tako je moguće postići dosljednu, maksimalnu izvedbu momčadi, eliminirajući individualno nedovoljno ili prekomjerno treniranje. Uređaj mjeri broj otkucaja srca, HRV, oporavak srčanog ritma, stopa disanja, ubrzanje, intenzitet, opterećenje i jezgrenu temperaturu tijela - bez tableta ili sonda. Live streaming podataka preko aplikacije omogućuje realan, trenutni uvid u potencijalni stres, umor i dehidraciju. PSM Trening podržava GPS podatke kompatibilne s FalconView i Google Earth pružajući informacije o brzini, udaljenosti i visini.

Zephyr HxM Smart monitor otkucaja srca

Za iPhone 4S, iPad (3. gen.) i iPhone 5 s Bluetooth Smart (4.0)

Zephyr HxM Smart je prenosivi uređaj za fitness praćenje dizajniran za korištenje na pametnim uređajima. Kombinira Smart Fabric, senzor otkucaja srca, senzore pokreta i Bluetooth Smart povezivost na remenu koji se stavlja za prsa osobe u treningu.

SmartFabric je provodljivi materijal, vodeći na tržištu, koji omogućuje udobnost i točnost. Utkan je na mekom, elastičnom, podesivom remenu koji se može strojno prati, a nosi se oko prsa. Dolazi uz 12 mjeseci ograničenog jamstva od nedostataka i zamjenjiv je.

  • Prednost pred sličnim uređajima

    Drugi slični uređaji bilježe samo broj otkucaja srca, kalorija i intenzitet, ali HxM Smart uz sve to bilježi i varijabilnost srca, RR interval, stres, razinu aktivnosti i maksimalna ubrzanja.
  • Otvoreni komunikacijski dizajn

    HxM pruža neusporedivu fleksibilnost s mobitelima i aplikacijama koje koristite. Podržavaju ga brojne aplikacije kao što su Endomondo, Strava, SportsTracker, Runtastic, Wahoo Fitness i dr.

S Zephyr-om možete mjeriti život bilo gdje, bilo kada!

Fiziolozi i fitness treneri preporučuju vježbanje u okviru određene zone otkucaja srca za postizanje ciljeva kao što su gubitak težine i kardiovaskularno poboljšanje. Zephyr HxM Smart monitor vas kontinuirano prati i daje brže povratne informacije.

Kontaktirajte nas i rezervirajte svoje pametno praćenje za učinkovitije vježbanje