fbpx

Neuro C3 za procjene kontuzije

Sveobuhvatna i objektivna procjena neuronskog statusa i stanja koja mogu upućivati na kontuzije mozga.

Što je Neuro C3 sustav?

Neuro C3 sustav integrira tri tehnologije - NeuroMinder, NeuroBalance i NeuroTracker - kako bi pružio sveobuhvatnu i objektivnu procjene neuronskih stanja koja mogu upućivati na kontuzije mozga. Neuro C3 predstavlja timovima pravu priliku da predvode val u učinkovitom prevladavanju problema kod kontuzija mozga u sportskoj industriji.

  • Raspon neuronskih oštrina polaznih crta (odrednica) koristi se kao referenca za mjerenje relativnog funkcionalnog utjecaja mTBI na sportaša.
  • Neograničena i točna ponovna testiranja omogućuju pomno praćenje oporavka i provjeru kod povratka mTBI simptoma.

Autentičnost prikupljenih podataka

Glavna prednost je autentičnost prikupljenih podataka. Testovi sve izoliraju i mjere kritički vizualnu obradu te kao takvi nisu pristrani znanjem, namjerom ili višekratnom upotrebom. Zbog znanstvene sofisticiranosti tehnika koje se koriste, postoje i super zaštitne mjere za osiguranje autentičnosti polaznih crta - trenutno prepoznato kao zabrinjavajući izazov za doktore.

  • Sami testovi su izuzetno jednostavni za primjenu, zahtijevaju minutu za smjernice vezane uz rezultate koji su automatski snimljeni.
  • Svaki test traje 5-10 minuta, a mogu početi čim sportaš stavi 3D naočale ili pogleda u Neuro C3 uređaj.

Prevladavanje problema tretiranja kontuzije

Neuro 3 patentirane tehnologije pružaju medicinskom osoblju priliku da s više polaznih točaka i re-teststova podrže svoje procjene tijekom procesa oporavka sve dok se sportaši ne vrate u spremnost za igru.

Kombinirani sustav pruža sveobuhvatnu podršku za blage traumatske ozljede mozga pružajući niz primjenjivih koristi za medicinsko osoblje, pomažući timovima učinkovito mjeriti, pratiti i voditi kontuzije mozga.

  • Kognitivni trening također pomaže ubrzati spremnost za igru i smanjuje rizik od budućih sudara drastično poboljšavajući perifernu svijest.
  • Jedinstvene procjene sustava osiguravaju doktorima novi neuronski status svakog sportaša na način koji nadopunjuje postojeće protokole.
  • Perceptivni trening lako se uklapa u timski režim treninga te povećava sposobnosti brzim generiranjem polaznih točaka uz davanje najnovijih podataka.

Kontaktirajte nas s pitanjima ili odmah pokrenite rezervaciju